Back to All Events

CM organiseert 'Forum van de patiënt en de mantelzorger'

Op zaterdag 24 september 2016 organiseert CM de patiëntenbeurs “Forum van de patiënt en de mantelzorger” in het ICC Gent. De patiëntenorganisaties be-TSC vzw en Bindweefsel vzw zullen er samen een stand over zeldzame ziekten bemannen. Ze zullen er niet alleen zichzelf vertegenwoordigen, maar ook onze koepelorganisatie Radiorg. Verder nemen nog drie patiëntenorganisaties deel aan dit initiatief, nl. de Belgische Vereniging voor Longfibrose vzw, Hodgkin en non-Hodgkin vzw en Sclero’ken vzw.

Het is een beurs gericht op patiënten, wat betekent dat je er lotgenoten kan ontmoeten en je verhaal vertellen. Er zijn ook allerhande lezingen en workshops, en er zullen politici aanwezig zijn die je vragen kan stellen over hun beleid. De toegang is gratis, maar je moet je wel inschrijven via de site. 

Meer info vind je op de site!  

Later Event: October 1
AHVH-Familiedag