De dag tegen kanker

Op 15 oktober, de dag tegen kanker, zet het AZ St. Jan Brugge de hematologische patiënt in de kijker en zal daarbij alle disciplines die betrokken zijn bij de behandeling aan het woord laten. In de hal van het ziekenhuis zullen de verschillende betrokken afdelingen zichzelf voorstellen: ‘Wie zijn we, wat doen we?’. Daarnaast zal er ‘s avonds, tussen 18u30 en 20u, een minisymposium plaatsvinden in het auditorium. Sprekers zijn o.a. dr. Van Droogenbroeck, diensthoofd Hematologie en dr.Demeestere, hoofd afdeling Radiotherapie.
Nadien is er vanzelfsprekend nog mogelijkheid tot vragenstelling en persoonlijk contact met de sprekers en collega’s en wordt een drankje aangeboden.
CMP-Vlaanderen, regio West-Vlaanderen, zal aanwezig zijn, in de namiddag met een bemande stand, ‘s avonds met een luisterend oor.