Back to All Events

Rare Disease Day: RaDiOrg voert actie !

RaDiOrg voert actie in drie grote treinstations en tal van ziekenhuizen.

Een overzicht van de activiteiten vindt u onderaan deze pagina. Indien u graag méé actie voert, laat het ons weten via info@radiorg.be

Met de bedoeling het grote publiek te sensibiliseren en te betrekken, zullen we aanwezig zijn met een stand in drie grote treinstations. We delen flyers uit, tijdelijke tattoos met het Rare Disease Day logo en face-paint-sets.
Call to action:

·       Iedereen wordt uitgenodigd zijn hand(omtrek)tekening achter te laten op een groot canvas als teken van solidariteit.

·       Wie een tattoo of face-paint-set krijgt wordt uitgenodigd een foto te posten op social media met een gekleurd gezicht en de hashtags #ShowYourRare & #RareDiseaseDay

Waar?
Antwerpen-Centraal: 8u00-10u30
Brussel-Centraal: 11u30 – 14u30

Luik-Guillemins: 15u30-17u30

Zin om méé te doen? Geef een seintje op info@radiorg.be of kom gewoon af!

En verder? RaDiOrg zal ook vertegenwoordigd zijn aan de Rare Disease Day stands in volgende ziekenhuizen: UZ Brussel, UZ Gent, Erasme, Saint-Luc, CHU de Liège (opgelet: 27 februari!), Clinique de l’Espérance en in IPG Gosselies.
Geef je op als vrijwilliger voor één van deze locaties via info@radiorg.be of breng een bezoekje aan een van de stand op de dag zelf!