Music for Life

Veel aandacht voor zeldzame ziekten tijdens de warmste week van Studio Brussel. Tijdens  Music for Life zamelden tal van vrijwilligers, nationale en Vlaamse patiëntenorganisaties geld in voor zeldzame ziekten. Een greep uit de verenigingen die hun stem lieten horen: ALS-Liga (Amyotrofe Lateraal Sclerose),  Angelman syndroom België, Bindweefsel (o.a. Cutis Laxa, Ehler-Danlos, Marfan), BOKS (stofwisselingsziekten), DEBRA Belgium (epidermolysis bullosa), Duchenne Parent Project, Mucovereniging (mucoviscidose), Huntington Liga, MSA-AMS.be  (meervoudig systeematrofie), MS-Liga, Myastenia Gravis Liga, NEMA (neuromusculaire aandoeningen), NF-Kontakt (neurofibromatose), NephcEurope – Belgium (nefrotisch syndroom), Net& Men kanker, PH Vereniging (pulmonaire hypertensie), Vereniging voor sarcoïdosepatiënten.  Zo werd de week voor kerst ook de warmste  week  voor mensen met een Zeldzame Ziekte!