24-25/2: EURORDIS-SYMPOSIUM (Brussel)

EURORDIS, de Europese organisatie voor zeldzame ziekten, brengt naar aanleiding van Rare Disease Day 2016 in Brussel alle stakeholders samen voor een groot symposium. Onderwerp van de tweedaagse is "Improving Patient Access to Rare Disease Therapies", of hoe kunnen we ervoor zorgen dat patiënten makkelijker toegang krijgen tot behandelingen  en weesgeneesmiddelen, ook de terugbetaling ervan.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor mensen uit de farma-industrie, vertegenwoordigers van patiëntenverenigingen,  mensen uit de gezondheidszorg, wetenschappers, beleidsmakers, enzovoort. Ook Radiorg zal aanwezig zijn, en we hopen dat dit jaar onze ledenorganisaties ook talrijk aanwezig zijn. Toegang is gratis als jullie registreren via ons! Binnenkort mailen we jullie daarvoor alle informatie.   

Waar en wanneer? 

Hotel Le Plaza, Brussel, 24 en 25 februari 2016. Wil je meer weten? Bekijk dan eens het programma van de dag of download de flyer