Doneer nu!

RaDiOrg zet zich in voor alle personen met een zeldzame ziekte. Via RaDiOrg spreken zij, hun naasten en hun verenigingen met één stem. Zo komt er meer aandacht voor hun problematiek.

RaDiOrg vertegenwoordigt de belangen van zeldzame ziekten op het regionale, nationale en Europese beleidsniveau. Want de specificiteit van zeldzame ziekten vraagt om aangepaste maatregelen.

Help met uw bijdrage om de slagkracht van RaDiOrg vergroten. Zo kunnen we de stem van de naar schattingen 700.000 Belgen met een zeldzame ziekte luider doen klinken! U kan via ons online betaalplatform heel gemakkelijk een bedrag naar keuze overmaken.

Sinds 1 januari 2017 is RaDiOrg erkend door FOD Financiën. Bij  giften vanaf 40 euro heeft u daardoor recht op een belastingsvermindering van 45%.

 

Zet zelf een actie op ten voordele van RaDiOrg

Je kan RadiOrg ook steunen door zelf een actie op te zetten en die te delen met vrienden en familie. Wil je deelnemen aan een loopwedstrijd en je laten sponsoren of ga je een andere uitdaging aan? Via ons platform is het heel eenvoudig om een actie aan te maken en te delen. Het ingezamelde geld komt dan rechtstreeks bij ons terecht. We geven jou of je organisatie graag aandacht op onze website!